click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

H-PLANS ble grunnlagt i 2019 og disponerer over den største nettdatabasen over tømmerhytteprosjekter. Hundrevis av tømmerhytter er blitt bygd og bygd om ved hjelp av planer fra H-Plans. Vi hjelper deg med å finne en perfekt plan som passer dine behov og sørge for alle de arkitektoniske ressursene ved hjelp av en tidseffektiv søkemotor. Vi har forsøkt å være tro mot våre kjerneverdier og levere en eksepsjonell opplevelse for våre kunder.

Søk

Det største utvalget av tømmerhytteprosjekter: Vi har gjort det enkelt å navigere gjennom nesten 1000 planer kategorisert etter arkitektonisk stil, hyttestørrelse, soverom, baderom og høyde. Det hjelper deg ganske enkelt med å finne din drømmehytte med mindre innsats.

Lagre  

Planene som interesserer deg kan du lagre i kontoen din, og senere kan du dele dem med familie eller byggmester.

Tilpass

Enhver plan kan tilpasses etter dine regler, budsjett eller behov. Bland og sammenlign elementer fra forskjellige planer og jobb sammen med vår plantilpasningstjeneste for å endre en plan i løpet av noen få dager, så den endelige utformingen passer perfekt til dine behov.

Pristilbud

Når du har valgt drømmehytten eller kommet fram til en utforming ved hjelp av vår plantilpasningstjeneste, så be om pristilbud. I løpet av fem arbeidsdager vil du motta et komplett pristilbud fra selskaper som er ledende på markedet.

Vi tilbyr tre abonnementsplaner for våre kunder

  • GOLD - 1500 NOK

    Bruk nettstedet i ett år fra innkjøpsdato med mulighet til å se alle betalte planer og dele dem via sosiale nettverk, e-postmeldinger, last ned planen og legg den til blant dine favoritter.

  • SILVER - 600 NOK

    Bruk nettstedet tre måneder fra innkjøpsdato med mulighet til å se alle betalte planer og dele dem via sosiale nettverk, e-postmeldinger, last ned planen og legg den til blant dine favoritter.

  • BRONZE - Gratis

    Bruk nettstedet ubegrenset fra registreringsdatoen med mulighet til å se kun gratis planer og dele dem via sosiale nettverk, e-postmeldinger, last ned planen og legg den til blant dine favoritter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings